Cloenda de l'hora de lectura

El dijous 22 d'abril es realitzarà l'acte de cloenda de l'activitat "Et convidem a llegir".
Tots els grups de 3r ESO que han participat en l'experiència podran gaudir de la narració de rondalles catalanes per part de la Jordina Biosca a la Sala d'actes.

L'últim grup ...

El grup de 3r ESO B ha estat l'últim en venir a la biblioteca a comentar les seves lectures. Això s'acaba i la propera setmana es farà la cloenda.
Està molt clar que en el rànking d'autors més llegits, en el punt més alt hi trobariem en Federico Moccia seguit de molt a prop de tota la Saga de Crepúscle.
Ara ens agradaria poder rebre els vostres comentaris i millorar l'activitat. Ens seran molt útils tots els suggeriments que ens feu arribar sobre el quadern de lectura.

Continuem amb les vostres opinions...

Aquest dimecres el grup de 3r Eso A ha estat a la biblioteca comentant les seves lectures. Veiem que trobaran a faltar l'hora dedicada a la lectura, com ha passat en altres grups quan els hem dit que acabem a l'abril. Amb aquesta activitat hi ha qui ha llegit més llibres dels que estava acostumat a llegir a l'any, i a d'altres els ha ajudat a "enganxar-se" a la lectura. Fins ara la temàtica dels llibres llegits estava dins de la narrativa de ficció, i en aquest grup ha sorgit l'interés en la lectura de temes d'actualitat: drogues, anorèxia, ...